Om oss

Du finner Vestfold Oljesenter AS ved den nordlige innfallsporten til Larvik; idet man dreier av fra E 18 og kjører inn mot byen er det ikke vanskelig å få øye på, det er på tomten til Hedrum Cementstøperi AS .

Det hele ble startet av Mauritz Fredriksen 22. november 1930, Norske Shell As het den gangen Norsk Engelske Mineralojleaktieselskap. Dette var i Nevlunghavn.
Fredrik Fredriksen overtok dette og butikken i "Havna" i 1966. Han kjøpte oljeavdelingen og bilparken til Peder Farmen AS i 1993, og da ble også Vestfold Oljesenter As dannet.
Da flyttet vi oljeforretningen til Larvik, Elveveien der vi også er i dag.
Fredrik Fredriksen pensjonerte seg i 2001, og nå er det hans barn som driver videre.
1.mars 2013 kjøpte vi oljeavdelingen og bilparken (bestående av 2 tankbiler) til Tønsberg Oljesenter AS.
Og vi utvider da vårt nedslagsfelt. Vi leverer nå fra Telemark (Grenland) i sør til Buskerud i nord.
Vi var heldige og fikk med på laget Andrè Holtan, han er nå ansatt som sjåfør hos oss. Han vil hovedsaklig dekke området rundt Tønsberg og nordover.
1. mars 2017 utvidet vi vår stab med May Liss Kristiansen. Hun er ansatt på salg og administrasjon.
I dag er Vestfold Oljesenter AS et mellomstort firma med 9 ansatte med ca. 7 årsverk.
Kontoret
Aud Fredriksen - daglig leder
Laila Gusland - regnskap
Bodil Wahlberg Schumacher - Ordre Faktura
May Liss Kristiansen - Salg Administrasjon

Sjåfører
Johan Fredrik Fredriksen
Kjell Rune Isaksen
Andrè Holtan

Renhold
Torill Grønberg (ikke på bildet)
Firmaet er ikke bare Vestfolds største og beste smøreoljelager, de ansatte besitter alle en veldig bransjekompetanse. Bedriftens kunder treffer de samme medarbeiderne hver gang og kan få hva de trenger på minuttet.
Med sine to vogntog og to tankbiler transporterer Vestfold Oljesenter AS for Norske Shell og distribuerer parafin, fyringsolje og diesel til kunder fra Telemark i sør til Buskerud i nord
Fordelene ved å handle hos Vestfold Oljesenter AS inkluderer god faglig kunnskap, direkte kundekontakt, en sentral beliggenhet og at de ansatte er sterke på service og rask levering-du får det du trenger direkte.

-Og HMS-prisen viser at vi kan og gjør det vi skal

HMS-pris vinner i 2004
Vestfold Oljesenter AS er en selvstendig oljeforhandler i Shell-systemet og vinner av HMS-prisen i klassen for transportører. Arbeidsmiljøprisen, som er basert på Helse, Miljø og Sikkerhet, ble utdelt på Norsk Petroleuminstitutts årskonferanse 2. november 2004, og lovordene i begrunnelsen var mange.

-Bedriften er den av de nominerte som fremsto med det beste inntrykket på grunn av at alle ansatte var involvert, gjennom daglig dialog, for å skape gode HMS-resultater. Bedriften var også den som hadde best dokumentasjon og oppfølging av sine aktiviteter gjennom et godt etablert intern-kontrollsystem.