Parafin, fyringsolje og diesel

 Parafin

Shell Parafin Standard er våre tradisjonelle kvalitetsparafin. Parafin er beregnet for fyring i fastmonterte ovner og kaminer med skall- eller pottebrennere.Ved en normalt vedlikeholdt kamin, utnyttes 75% av energien sammenlignet med panelovner. Denne parafinen er ikke egnet for lamper og flyttbare ovner hvor det anbefales at du bruker fritidsparafin. For lamper med keramisk veke anbefales lampeolje.


Shell Parafin Premium har flere fordeler enn standard parafin. Den avgir en nøytral, nesten umerkelig lukt og i motsetning til standardkvaliteten brenner den renere. Dette gjør at det blir mindre koksoppbygging i parafinbrenneren, som igjen forhindrer sotdannelse på kaminens innvendige heteflater. I tillegg blir både tanker og fat beskyttet mot korrosjon.


 Diesel
Shells diesel er utviklet for å møte kravene til høytytende, moderne dieselmotorer.

Vår diesel har dessuten meget gode kuldeegenskaper tilpasset det norske klimaet og leveres tilnærmet svovelfri.

Fyringsolje

Shell Thermo Standard svovelfri er et velkjent produkt som tilfredsstiller alle krav til fyringsolje og brukes til sentralfyringsanlegg. Ved et normalt vedlikeholdt sentralfyringsanlegg, utnyttes 90% av energien sammenlignet med el-kolbe i sentralvarmeanlegg.
Shell Thermo Premium skiller seg ut fra andre fyringsoljer. Shell Thermo Premium er utviklet for å beskytte hele varmeanlegget og gjøre forbrenningen enda mer driftssikker samtidig som det gir forbedret fyringsøkonomi.

På grunn av nye og bedre forbrenningsstoffer, brenner oljen betraktelig renere. Den avgir mindre avleiring i kjelen, dysen og filteret, og hindrer korrosjon i utstyrets metalldeler.
Den nye og unike formelen sørger for:
  • Høyere effekt som gir lavere forbruk
  • Mindre utslipp som følge av lavere svovelinnhold
  • Mindre avleiring i brenner og kjele
  • Forlenger utstyrets levetid og mindre vedlikehold
  • Naturlig og behagelig lukt

Service

I samarbeid med godkjente fyringsteknikere, utfører Shell service på fyringsanlegg, og en gylden regel er å ha vedlikeholdsservice én gang i året. På den måten tar du godt vare på fyringsanlegget ditt.
Husk å bestille i god tid før høsten!
Her kan du laste ned mer informasjon: