Tid for vår vasken? Vi har produktene til alle vaskeoppdag.

Her får du en liten innføring i noen utvalgte produkter med video instruksjon:

 

1.Kraftvask er et kraftig, men skånsomt alkalisk avfettingsmiddel med høy rengjøringsevne. Fungerer svært godt også på våte flater. Inneholder biologisk nedbrytbare tensider.

2. Hvordan rengjøre felgene på riktig måte. Se produktvideo om Oxsidløser lengere nede i denne informasjonen. 

 

3. Felgvask, kraftig alkalisk felgvask for gjenstridig smuss, sot, salt, bremsestøv og oksider. Fjerner også oljeholdig smuss og fett. Fungerer glimrende på både metall- og aluminiums felger.

 

4. Vokssjampo inneholder skummende tensider med høy rengjøringsevne. Løser opp veistøv, trafikksmuss og insekter effektivt og har gode fettløsende egenskaper. Fungerer godt også på våte flater, og kan brukes i både hardt og mykt vann. Inneholder biologisk nedbrytbare tensider.

 

5. Citrofoam er et høyt skummende alkalisk rengjørings-/avfettingsmiddel som egner seg til vask av så vel kjøretøy som fasader og andre flater.

 

6. Kaldavfetting Optimal inneholder en effektiv emulgeringspakke, som gir produktet bra kapasitet til og virke på forskjellige overflater og dermed øker løsningskapasiteten. AdProLine Kaldavfetting Optimal er effektiv ved pålegging på både tørre og våte overflater, og er lett og skylle av.

 

7. Oksid-løser er en oksid-løser som er mye mer effektiv på spesielt flyverust og andre sure forurensninger. Fungerer utmerket på alle utvendige flater av motorkjøretøyet, som f.eks. lakkerte flater, plast, gummi, glass, rustfritt, aluminium, krom detaljer mm. AdProLine® Oxid-løser er pH-nøytral

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *