Fantastisk vårtilbud til landbruket i år. Ut hele mai måned!

Sikkert og flott vårtegn fra landbruket

Når våren endelig er kommet, har vi alle behov for litt omsorg og stell. Landbruksmaskinene har også bruk for service og vedlikehold, og det har vi i Vestfold Oljesenter AS tenk på. Vårens smøroljekampanje gir deg 50% rabatt på fat og 45% rabatt på 20 litere.  Vi har også mange andre produkter og tjenester som kan være aktuelt for deg. Det er veldig hyggelig om du tar kontakt med oss på telefonnr. 33 16 34 40 / 33 30 42 42 eller e-post: vestfold@oljsenter.com

Shell Spirax serien er svært velegnet til dine landbruksmaskiner.

Vestfold Oljesenter AS, er også å høre på radioen, med den kjente NRK-profilen Gunnar Grimstad. Søk oss opp på FM båndet med følgende frekvenser: 102,8, 106,7, 101, 105,6. Håper du vil høre på oss, og lytte til våre tilbud denne våren. Kos dere med flotte og lyse dager fremover.

Hør oss på FM båndet lokalt. Frekvens 102,8, 106,7, 101, 105,6

Shell er verden største produsent av smøremidler etter volum, og har 108 års erfaring med dette. Du kan trygt stole på produktene.  Shell har i dag store kunder som John Deere, Komatsu, VW, Bmw, Daimler, Hyundai og mange flere. Dette vitner om kvalitet, og det er vi stolte av.

Nostalgi fra Shell
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *