Shell Gadus høyytelsesfett er nå tilgjengelig for Lube-Shuttle® skruesystem. Fremtiden for ren og effektiv smøring.

 

Vestfold Oljesenter AS har på lager smørefett med skrukork av typen Shell Gadus S2 V220AD 2 LS. Smørefett tilsatt 3% molybdendisulfid for generell chassismøring, svingskiver, pigghammere, ledd og bolter. Tåler Høye trykk/belastninger/slag. Temperatur område -25c til + 120c. Flere typer fett kan skaffes med skrukort. Det er bare og ta kontakt med oss på tlf. 33 16 34 40, så hjelper vi det gjerne. 

Vi har nå introdusert et bedre alternativ som er tilgjengelig for effektivt smøring av utstyr: Lube-Shuttle®-skruesystemet. Lube-Shuttle® tar bryet med smøring, det er raskt, enkelt og rent.

1. Skru av lokket
2. Skyv fett litt over halsen på røret
3. Skru kassetten inn i pistolen

 

Fordeler med systemet. 

• Det kreves ingen avrivning av hetter eller verktøy for å åpne og lukke etter bruk – noe som reduserer avfall og minimerer risikoen for potensiell forurensning
• Forseglet kassett med et stempel, betjent med vakuum, eliminerer behovet for den tunge fjæren og stempelet som finnes på en standard fettpistol
• Stabilt 1-tommers skruehode – mindre sannsynlig å rive av skruehodet sammenlignet med andre skruesystemer
• Karakteren som brukes i fettpistolen er synlig, fyllstatus kan enkelt kontrolleres
• Lube-Shuttle®-kassetter er resirkulerbare. De er laget av plast med lite forurensning med lite rester i patronen når den er tømt, produktgjenvinning og miljøbeskyttelse er optimalisert.
• Jevn flyt av fett, selv om væsken er lav;
• Stempelets design minimerer lekkasje og muliggjør nesten total forbruk av fett inne i patronen, noe som sparer tid, penger og ressurser

Vakuumsystem med oppfølgings stempel for enkel betjening
• Patronen er forseglet med et stempel og drives av vakuum, noe som eliminerer behovet for den tunge fjæren og stempelet som finnes på en vanlig fettpistol.
• Bare et lite trykk i bunnen er nødvendig for å få fettstrømmen i gang (du trenger ikke å bruke makt for å komprimere en fjær).
• Jevn flyt av fett, selv om væsken er lav.

Nå betyr ikke en «tom» kassett at du legger igjen ubrukt fett i kassetten. Utformingen av Lube-Shuttle® skruepatroners oppfølgingsstempel betyr at du vil kunne bruke nesten alle dråper fett – maksimere kostnadene og effektiviteten, samtidig som du hjelper til med å minimere avfall.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *