Vi lanserer ny hjemmeside i dag i samarbeid med Make Customers AS

På tide med en forandring


I lengre tid har vi hatt hjemmesider der vi selv ikke har kunnet oppdatere på en enkel og grei måte. Samtidig er det viktig å henge med i tiden og vi ser at det går mer og mer mot det digitale.
Derfor var vi på utkikk etter en leverandør som kunne levere en løsning på hjemmesider til oss som var enkel å oppdatere, optimalisert for flere besøk og godt tilgjengelig på mobile løsninger som nettbrett og mobiltelefoner.


Nye hjemmesider på plass for Vestfold Oljesenter A.S


Selve hjemmesiden er nå oppdatert med nytt og forbedret innhold. Derfor er det flere produkter som er lagt ut, så du kan lese mer om hva vi faktisk kan tilby deg som kunde.
En funksjon som vi setter stor pris på er den du leser akkurat nå. Nemlig Nyheter. Her har vi enkle muligheter til å oppdatere med de nyheter som finnes i vår bransje og spesifikt for oss. Egentlig kan alle ansatte få til å legge ut informasjon her. Flere verktøy er mulig å bruke for å få publisert her, med gode og informative tekster og bilder.


Hvordan gikk vi frem for å fornye oss på internett?


Vi ble oppringt av en hyggelig kar i Make Customers AS som tilbudte oss å se på løsninger for ny hjemmeside. I første omgang designet, men fikk også en innføring i de muligheter som da ble liggende til rette for oss for å forenkle hverdagen med driften. Make Customers AS tar seg av driften, sikkerhetskopier og oppdatering av systemene i bakhånd, mens vi kan fokusere på det vi kan best. Nemlig informasjon til deg som kunde og levering av de tjenester og produkter vi driver med til vanlig.


Følg oss fremover


Vi oppfordrer deg til å følge med i tiden fremover, både her på nyhetsdelen av hjemmesiden vår og selvfølgelig på Facebook for de som også er der.
Se igjennom sidene våre og er det noe vi skulle ha glemt eller du ser en skrivefeil, så bare si ifra til oss så vi får rettet det opp.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *